Aalborg Kolding Esplanaden Illum Skagen

Jobopslag

Vi søger deltids-host

Vi står over for en kommenende travl sommerperiode på Skagen Fiskerestaurant Aalborg.
Vi søger en glad og udadvendt host, der er klar til at byde vores gæster velkommen og være med til at skabe vores ansigt udadtil.
Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet i restaurationsbranchen, men selvfølgelig en fordel.
Vores team er bygget op omkring den gode service, kvalitet og betjeningen er i højsædet, som på vore øvrige restauranter.
Vil du arbejde i et godt arbejdsmiljø og være med til at skabe den hyggelige atmosfære for vores gæster så send os gerne et CV samt ansøgning.
Skriv til General Manager Rasmus Thyborøn rt@skfisk.dk

Tiltrædelse snarest.

Send email

Skagen Fiskerestaurant Aalborg søger kok

Vi søger en dygtig kok til Skagen Fiskerestaurant Aalborg beliggende på Budolfi Plads i hjertet af Aalborg med Budolfi Kirke som tætteste nabo.
Er fisk din stærke side, og synes du om at have være en del af et godt team, så er dette job helt sikkert noget for dig.
I 2016 åbnede vi en Skagen Fiskerestaurant på Illum ROOFTOP i hjertet af København og har efterfølgende åbnet i Aalborg. Senest har vi åbnet endnu en i København.

Vi har en klar holdning til mad og gode friske råvarer.
Vores køkken består hovedsageligt af gode danske frokostretter med fisk samt vores klassikere. Til aften har vi en skiftende 3-retters-menu og ligeledes med egne klassikere med bl.a de store flotte skaldyrsfade. Vi har fokus på godt håndværk og råvarernes friskhed. Du kommer til at indgå i et solidt køkkenteam. Køkkenet er i tæt dialog med vores øvrige afdelinger.

Af kvaliteter anser vi det som vigtigt, at du har et godt humør, er en ’holdspiller’ og en som har lysten til at lære og udvikle sig.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til General Manager Rasmus Thyborøn på rt@skfisk.dk

Ansøgning samt CV skal sendes til rt@skfisk.dk.

Send email

Tiltrædelse 01. december 2022