Hit Orchestra feat. Patrick Dorgan d. 17. juli

Hit Orchestra feat. Patrick Dorgan inkl. stor eksklusiv buffet

Efter sidste års fest på kajen har vi igen valgt at få Hit Orchestra til at performe – i år featuring Patrick Dorgan

Festen koger, dansegulvet gynger, og publikum skråler med på hit efter hit når Hit Orchestra står på scenen i 1. set.
Hit Orchestra er ét af Danmarks mest anerkendte og hotte orkestre og ikke uden grund. De mestrer alle opgaver og leverer altid en personlig og nærværende performance ud over det sædvanlige – et liveshow i absolut topklasse!

I 2. set går Patrick Dorgans på scenen med Hit Orchestra. Patrick Dorgans power fulde stemme har fået det danske anmelderkorps til at sende mange stjerner hans vej.

Mød op til et brag af en aften på Skagen Fiskerestaurant. Havnen er fuldt belagt, bordene er smukt dækkede og der emmer af sommer. På scenen står bandets gear klar og duften fra buffeten breder sig på hele kajen. Kort før musikken går på lukker buffeten ned. Under hele aftenen vi der være betjening på alle borde og baren er flydt godt op af cocktails, kolde øl, champagne og hel flasker.

Skagen Fiskerestaurants eksklusive buffet

Alt det bedste fra havet lige fra østers, jomfruhummer og moules mariniére til veltilberede fiskeretter. Endvidere serveres flere slags grillet kød og fisk hertil et væld af spændende salater, nye danske kartofler, friterede kartofler hertil saucer samt diverse dressinger og dip. Friskbagt brød og smør vil være at finde på bordene.

Billet pris inkl. buffet:

Række 3: kr. 700,- pr. person ankomst kl. 18.00
Række 2: kr. 800,- pr. person ankomst kl. 18.30
Række 1: kr. 900,- pr. person ankomst kl. 19.00

Se plantegning:

Vi gør opmærksom på, at det er efter ’først-til-mølle’-princippet og vi derfor IKKE garantere, at netop de ønskede pladser er ledige ved sen bestilling!

Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Trine Hemmingsen på th@skfisk.dk