Skagen Kolding Esplanaden Illum

Frokost Aalborg

Skagen Fiskerestaurant tilbyder den dejligste frokost i Aalborg. Vores restaurant er centralt beliggende i Aalborg på Budolfi Plads, hvilket gør det til et oplagt sted at spise frokost. Aalborg er en by med masser af liv og arrangementer, så lad Skagen Fiskerestaurant Aalborg være start- eller slutstedet for din dag eller aften. Vi sørger for, at du er i gode hænder med god personlig betjening. Omgivelserne bærer præg af den rolige stemning fra Skagen. Det maritime er hovedtemaet hos os, sammen med god mad lavet med kærlighed. Du vil føle passionen fra vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Kunne du tænke dig at se, hvad vi har på menuen lige nu, så kan du klikke på linket her. Skagen Fiskerestaurant Aalborg er i konstant udvikling og arbejder altid på nye spændende retter. Følg med på vores Facebook eller hjemmeside, hvor vi altid holder dig opdateret med vores nyeste tiltag. Det er også på både hjemmesiden og Facebook siden, som vi holder dig opdateret med kommende arrangementer.

God frokost i Aalborg hos Skagen Fiskerestaurant

For at sikre, at vi kan give dig den bedste oplevelse så book bord i god tid, så er du sikker på, at vi har et bord ledig til dig. Vores udvalgte leverandører gør, at vores råvarer altid er friske og fisken lige er kommet ud af nettet. Så du kan godt glæde dig til noget lækkert at spise.

Skagen Group har flere andre ting at byde på. Udover vores restauranter i blandt andet Skagen, Aalborg og København. Så kan du også nyde et lækkert ophold på vores hotel i Skagen – Skagen Harbour Hotel. Sidst men ikke mindst kan du nyde et shot bjesk fra Skagen Bjeskeri til din sildemad.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.