Esplanaden Kolding Aalborg Illum Skagen

Om Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant, Skagen

Ved Skagen lystbådehavn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i 50 år.

Fra Skagen til København

Nu har vi valgt at åbne endnu en lokation i København denne gang på Hotel Guldsmeden Babette i en smuk bygning med mange charmerende detaljer. Beliggenheden er på hjørnet af Bredgade og Esplanaden og med Kastellet som genbo. Restauranten er indrettet som man kender den fra Skagen med hyttefade, den svenskrøde farve og sand på gulvet. Udendørsarealerne er hyggelige og afslappende eller buzzende og travle afhængigt af hvor du vælger at nyde din frokost, middag, cocktails eller en kop kaffe. Kort sagt en restaurant fuldt af liv.

Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.

Oplev Skagen Harbour Hotel

Her finder du roen i Skagen – med havnen, byen og livet lige uden for døren.

BESØG HOTELLET