Esplanaden Kolding Illum Skagen

Om Skagen Fiskerestaurant

Fra Skagen til København

Skagen Fiskerestaurant Esplanaden ligger på Hotel Guldsmeden Babette i en smuk bygning med mange charmerende detaljer. Beliggenheden er på hjørnet af Bredgade og Esplanaden med Kastellet som genbo. Restauranten er indrettet som man kender den fra Skagen med hyttefade, den svenskrøde farve og sand på gulvet. Udendørsarealerne er hyggelige og afslappende eller buzzende og travle afhængigt af hvor du vælger at nyde din frokost, middag, cocktails eller en kop kaffe. Kort sagt en restaurant fuldt af liv.
Udover denne finder ud Skagen Fiskerestaurant i Skagen, på Illum ROOFTOP, i Aalborg og i Kolding. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Afbestillingsregler for selskaber på 12 personer og derover

Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct. til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kræves en godtgørelse, der svarer til 50 pct. Af kuvertprisen for de afbestilte kuverter.
Ved annullering eller enhver reduktion i antal bestilte kuverter senere end 6 døgn før afviklingen kræves godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte kuverter.
Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbestemmelser.