Om Skagen Fiskerestaurant

Historie

Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i mere end 40 år. Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentisk med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser. Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.

Hyggelig og maritim restaurant

I stueetagen findes en indbydende restaurant og hyggelig bar med maritim stemning og sand på gulvet. Herfra er der direkte udgang til vores store velbesøgte terrasse, hvor man kan nyde den helt specielle Skagen-stemning fra den spæde forårssol til sensommervarmen ofte helt frem til efterårsferien. Ved travle dage og fyldte stuer eller til større selskaber tager vi gerne vores 1. sal i brug som i den grad har samme charme som stueetagen.

Fisken 1. sal -til hverdag & til fest

Fisken 1. sal vil i løbet af året byde på fiske- & skaldyrsborde, koncerter, stand-up, foredrag og tema-aftener.

Vi har løbende store navne på plakaten som Medina, Michael Learns to Rock, Sko & Torp, Zididada og mange mange flere. Derudover vil man kunne deltage i bl.a ’en aften kun for mænd’, bjesk-events og sushi aftener. Følg med i vores aktiviteter –der er helt sikkert også noget for dig.

På vores charmerende 1. sal har vi mulighed for at tilpasse rummene og lave de perfekte rammer til:

  • barnedåb
  • konfirmation
  • den runde fødselsdag
  • bryllup
  • begravelse
  • konference
  • firmafest
  • firmafrokost
  • julefrokost
  • busselskaber / rejseselskaber

Til netop dit arrangement, kan vi sammensætte en speciel menu og skræddersy en unik oplevelse,

Derudover fungerer vores 1. sal, som en scene for intim-koncerter, stand-up, foredrag og tema-aftener. Vi har løbende store navne på plakaten som Medina, Michael Learns to Rock, Sko & Torp, Zididada og mange mange flere. På ’Fisken 1. sal’ giver vi dig mulighed for at opleve kunstnerne i intime omgivelser, du ikke finder nogen andre steder. Derudover har vi afholdt vores populære ålegilde, ’en aften kun for mænd’ og bjesk-events. Følg med i vores aktiviteter – der er helt sikkert noget for dig.

Se programmet under “Aktiviteter”

Kontakt os for mere information

Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP

På toppen af Illum, nærmere betegnet på Illum ROOFTOP i hjertet af København ligger Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP med fantastisk udsigt. Skagen Fiskerestaurant tager store dele af holdet med fra Skagen, for at gæsterne kan få den samme jyske, personlige betjening i København. Centralt placeret i restauranten finder man en cocktailbar. Fisk er også her det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen. Udvalgte leverandører vil sørge for at vi modtager fisken, kort efter at det har været på auktion.

Vi ser frem til at se jer både i Skagen og på Illum ROOFTOP

Med venlig hilsen
Jesper C. Winter & Crew

Musik og events 2018