Skagen Kolding Esplanaden Illum

Fisk og skaldyr Aalborg, Nordjylland

Skagen Fiskerestaurant Aalborg tilbyder fisk og skaldyr i Aalborg. Restaurantens omdrejningspunkt er fisk og skaldyr. Vores fisk er altid frisk og er hevet op af farvandet omkring Skagen. Skagen Fiskerestaurant stammer fra Skagen og har til huse i de legendariske fiskepakhuse som er tegnet af Thorvald Bindesbøll.

Hos Skagen Fiskerestaurant vil vi gerne tilbyde resten af Danmark den gode og specielle atmosfære fra Skagen. Derfor har vi åbnet en restaurant i både København og Aalborg. Skagen Fiskerestaurant Aalborg har til huse ved det nybyggede Budolfi Plads. Centralt placeret i Aalborgs skønne omgivelser.

Fisk og skaldyr i Aalborg
– et besøg værd

Det er ikke kun god mad med de bedste råvarer, samt den bedste personlige betjening som Skagen Fiskerestaurant Aalborg kan tilbyde. Vi afholder samtidig diverse arrangementer, med musik og dans. Du kan se vores arrangementer på linket her(link), hvor vi løbende holder siden opdateret.

Skagen Fiskerestaurant Aalborg tilbyder samtidig også selskaber. Lad dig selv og dine nærmeste få en uforglemmelig oplevelse, vi sørger for stemning og spændende retter, så kan I koncentrere jer om hinandens selskab.

Du kan altid se vores menu online på linket her. Vi tilbyder alt fra smagfulde fiskesupper, dampede blåmuslinger til hummer. Hvis fisk og skaldyr ikke er i din smag, har vi også andre retter uden fisk. Hos Skagen Fiskerestaurant Aalborg tilbyder vi også vegetariske retter. Vi har noget for enhver smag.

Mangler du en god gave til en du holder af, så kan du online købe et gavekort. Gavekortet kan bruges i alle vores afdelinger, både Skagen Fiskerestaurant, Skagen Fiskerestaurant Illum, Skagen Harbour Hotel og Skagen Bjeskeri. En oplevelse dine nærmeste sent vil glemme.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.