Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen. d. 15. juli 2019 UDSOLGT

Koncert med Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen inkl. stor eksklusiv buffet. UDSOLGT

Vi har stadig pladser på vores 1. sal – her er ikke adgang til musik.

Vi har stadig pladser i ‘stuerne med sand på gulvet’. Menuen her er vores almindelige menukort. For reservation i stuerne pålægges et musik-gebyr på 200 kr. pr. person på den endelige regning på aftenen. For bordreservation kontakt Trine Hemmingsen på th@skfisk.dk

På vores 1. sal kan man reserverer bord til vores almindelige menukort og uden adgang til musik.

 

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen er ‘Dansk livescenes mest overbevisende comeback’ med deres imponerende samling af 80’er og 90’er hits.

Mød op til et brag af en aften på Skagen Fiskerestaurant. Havnen er fuldt belagt, bordene er smukt dækkede og der emmer af sommer. På scenen står bandets gear klar og duften fra buffeten breder sig på hele kajen. Kort før musikken går på lukker buffeten ned. Under hele aftenen vil der være betjening på alle borde og baren er flydt godt op af cocktails, kolde øl, champagne og hel flasker.

Skagen Fiskerestaurants eksklusive buffet

Alt det bedste fra havet lige fra østers, jomfruhummer og moules mariniére til veltilberede fiskeretter. Endvidere serveres flere slags grillet kød og fisk hertil et væld af spændende salater, nye danske kartofler, friterede kartofler hertil saucer samt diverse dressinger og dip. Friskbagt brød og smør vil være at finde på bordene.

Billet pris inkl. buffet:

Række 3: kr. 800,- pr. person ankomst kl. 18.00
Række 2: kr. 900,- pr. person ankomst kl. 18.30
Række 1: kr. 1000,- pr. person ankomst kl. 19.00

Vi gør opmærksom på, at det er efter ’først-til-mølle’-princippet og vi derfor IKKE garantere, at netop de ønskede pladser er ledige ved sen bestilling!

Ved spørgsmål omkring arrangement kontakt da Trine Hemmingsen på th@skfisk.dk