Skagen Kolding Esplanaden Illum

Cafe i Aalborg – Budolfiplads

Skagen Fiskerestaurant er også en cafe i Aalborg. Vi tilbyder lækker frokost menu. Vores frokostretter er ikke som traditionel café mad. Du kan hos os prøve en anderledes frokost, kerneområdet i vores mad er fisk og skaldyr. Alle retter er sammensat af vores dygtige kokke, helt ned i de mindste detaljer. Alt dette, sammen med frisk fisk og kvalitets råvarer giver dig en madoplevelse udover det sædvanlige. Skagen Fiskerestaurant Aalborg har traditionelle retter som rejemad eller fiskefrikadeller, dog med små justeringer, der sikre dig en ny oplevelse.

Skagen Fiskerestaurant Aalborg ligger centralt placeret på det nye Budolfi Plads i hjertet af Aalborg. Du kan allerede i dag bestille bord online på linket her til enten frokost eller aftensmad. Så gør vi klar til at give dig en fantastisk oplevelse.

Cafe i Aalborg – en oplevelse du sent vil glemme

Er du klar på at prøve noget nyt, med ekstra fokus på kvalitet og smagsoplevelser, så er Skagen Fiskerestaurant Aalborg en oplagt mulighed. Budolfi Plads danner rammen for de smukke oplevelser, hvor vi har taget atmosfæren fra Skagen med. Du kan se vores menukort og priser på linket her. Skagen Fiskerestaurant Aalborg holder åbent alle dage fra kl. 11, så kig forbi eller bestil bord online for at sikre dig en plads hos os.

Mangler du en gave til en veninde, ven eller bare en du holder af, så kan vi anbefale et gavekort til Skagen Group, som du kan købe på linket her. Så bestemmer modtageren selv om de vil bruge det i Skagen, Aalborg eller København. Det kan samtidig benyttes til Skagen Bjeskeri og Skagen Harbour hotel.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.