Skagen Kolding Esplanaden Illum

Bedste restaurant Aalborg
– smagen af Skagen

Søger du den bedste restaurant i Aalborg, så har vi tænkt os at gøre alt for at din stemme falder på vores restaurant. Skagen Fiskerestaurant stammer fra Skagen, hvor det har til huse i de berømte pakhuse ved Skagen havn. Vores Restaurant i Skagen høster mange gode anmeldelser og vi ser mange gæster komme igen og igen. Det er kun muligt fordi vi har stor fokus på kvalitet, gæstfrihed, atmosfære og de bedste råvarer. Kigger man på diverse anmeldelses sider så er vi i toppen af de restauranter der ligger i Skagen. Denne glæde for vores restaurant har vi tænkt os at tage med til Aalborg. Vi ved, vi kan lykkedes med dette, da vi allerede har fået succes med vores restaurant i hjertet af København.

Vi kender jyderne og ved at de sætter pris på god kvalitet, solid mad, god smag og ikke mindst at gå fra restauranten mætte og med en god følelse af betjeningen. Derfor tror vi på at vi kan blive din foretrukne restaurant i Aalborg

Bedste restaurant i Aalborg

Vi tror på, at vi har de bedste retter, råvare og service i Aalborg, til priser hvor enhver kan være med. Du kan se vores menukort på linket her, hvis du syntes, det ser spændende ud så tag nogle du holder af med ind og få en god oplevelse med fisk og skaldyr i hovedsæde. Du kan booke din tur hos Skagen Fiskerestaurant Aalborg på linket her. Vi gør altid hvad, vi kan for at tilfredsstille vores besøgende. Vi er i konstant udvikling og hører gerne din mening, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Vi giver en oplevelse med frisk fisk og skaldyr fra farvandet omkring Danmark. Kontakt os på telefon 98903544 eller på mail: aswn@skfisk.dk. Du kan også booke bord online her, så sørger vi for god mad og stemning.