Kokkeskole og teambuilding

Et godt måltid mad har altid været et godt socialt omdrejningspunkt. Tilsætter vi en håndfuld kokkeknive, et par kulinariske udfordringer og nogle gode råvarer, har vi hovedingredienserne i vores gastronomiske teambuilding.

Vi har i flere år gennemført denne form for kokkeskole og gastronomisk teambuilding. Kursisterne er blandt andet virksomheder, men også grupper af private, der ønsker et lidt anderledes socialt arrangement fyldt med stemning, smag, dufte og hyggeligt samvær.

Kokkeskole helt henne i skoven …

Dagtur: Pris pr. person: 1.250,00 – min. 15 personer
Varighed: Fra kl. 09.00 til 13.00

Aftentur: Pris pr. person: 1.450,00 – min. 15 personer
Varighed: Fra kl. 13.00 til ca. 21.00

Få et hyggeligt og anderledes kokkeskolearrangement, f.eks. som et teambuildingsarrangement for jeres virksomhed, eller som et sjovt arrangement for dig og dine venner.

Vi starter med at cykle en tur ud i naturen omkring Skagen og se på, hvad man kan bruge af vilde planter i madlavning og som urter i bjesk – der vil også være smagsprøver på de forskellige bjesktyper. Så ender vi ude i skoven, hvor vi laver mad over bål. I vil selvfølgelig blive kyndigt vejledt gennem hele processen.

I prisen er incl. fisk, skaldyr og alle de råvarer I skal bruge, samt drikkevare

I skal bare stille op med godt humør og en cykel. Vi kan dog være behjælpelig med cykeludlejning.

Kontakt os på mail

Bjesksmagning – “ingen fisk – uden bjesk”

Pris pr. person: 195,00 – min. 12 personer
Varighed: Ca. 3 timer 

På vores 1. sal bydes I velkommen og introduceres til vores produktion af bjesk. Derefter vil vi gerne byde på en frokost som består af en silde-tallerken,  -selvfølgelig serveret med bjesk. Velbekomme.

Kontakt os på mail

Musik og events 2018