Årets Klassiske Julebord

Hver lørdag fra den 18. november til den 23. december
1. seating kl. 11.30-13.30 · 2. seating kl. 14.00- (vi lukker kl. 22.00)

Julebord - lørdag frokost

Julebordet

Marinerede hvide og røde sild med løg, kapers og karrysalat

Lune stegte sild med løg og kapers.

Æg med tomat og karse.

Håndpillede rejer med citron og mayonnaise.

Pandestegte rødspættefilet med remoulade og citron.

Pandestegte fiskefrikadeller med tyttebær og løgkompot.

Enebærrøget laks med peberrodscreme.

Dampede blåmuslinger i hvidvin, fløde, chili, basilikum og lime.

Cremet fiskesuppe med safran, serveres med hvid fisk og urter.

Rødkålssalat med appelsin, tranebær og mandler.

Grøn salat med crudité.

Lun medister med grønlangkål, rødbeder og sennep.

Pommes frites og grøntsagstænger (mest til børnene)

Europæiske ost med tilbehør.

Frugtfad

Brownie med mandler og kanel toppet med hvidchokolade-appelsincreme.

Hjemmebagt brød og smør

Kr. 195,- pr. person / Børn u. 12 år kr. 95,-

Bordreservation er nødvendig

*Der tages forbehold for udsolgte retter på buffeten
** Kan også købes ud af huset v. min. 12 personer

Julemenu - aften

‘Fiskens’ 2-3 eller 4 retters Jule menu

(serveres fra kl. 18.00)

Forret:

Letrøget færøsk laks

Grønkål – æbler – havtorn – dild  Kr. 110,-

Hovedret:

Smørstegt pighvar

Kartoffelpure – blomkål – kapers – brunet smør  Kr. 225,-

eller

Rosa stegt andebryst

Jordskok- rødkål – abrikos – pommes croquette  Kr. 190,-

Dessert

Udvalg af europæiske oste

Rug – valnød – hyben – oliven  Kr. 110,-

eller

Chokolade-fondant

Coulis – crumble – Amarena kirsebær – parfait  Kr. 85,-

Vi tilbyder også vores a la carte menukort med vores populære klassikere.

(Se under Menu & Drikke / Menukort)

Åbent i julen

I år holder vi i juleåbent torsdag – lørdag, fra den 17. november til den 23. december.

Torsdag 11-16

Fredag & Lørdag 11-21

Vi ser frem til en hyggelig jul!

Musik og events 2017