Jon Nørgaard d. 18. juli 2018

Jon Nørgaard

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid.
Herefter blev der stille omkring Jon. Glimtvist er Jon også dukket op til overfladen som featureartist med stor succes, på udgivelser med bl.a. KATO og Clemens.
Efter den enorme succes med de seneste 6 jubilæumsshows og en 5-stjernet anmeldelse i Gaffa til følge, er touren nu udvidet med enkelte eksklusive shows i sommeren 2018, hvor få arrangører kan se frem til at præsentere Jon for publikum – bl.a hos os på Skagen Fiskerestaurant hvor vi som var unge i 2002, får mulighed for at vende tilbage til en gigantisk teenagefest, for en enkelt aften.

Billet pris:

I stuerne med sand på gulvet pålægges et musik-geby på regningen på kr. 200,- pr. spisende. (1. salen har ikke et musik-gebyr)

Række 3: kr. 275,- pr. person
Række 2: kr. 300,- pr. person
Række 1: kr. 350,- pr. person

De 3 kategorier

Vi har i år valgt at inddele billetterne i 3 kategorier, dette har vi gjort for at imødekomme de mange præferencer der er omkring, hvor man ønsker at sidde.

Række 1: de 2 forreste borde mod scenen med ankomst kl. 19.00
Række 2: de 2 midterste borde med ankomst kl. 18.30
Række 3: de 2 bagerste borde (tættest på baren) med ankomst kl. 18.00
Se plantegning:

Vi gør opmærksom på, at det er efter ’først-til-mølle’-princippet og vi derfor IKKE garantere, at netop de ønskede pladser er ledige ved sen bestilling!